Verzenden

Levertijd en verzendinformatie:

De levertijd ligt normaliter tussen 3 en 7 werkdagen. De levering zal vaak direct vanaf de fabrikant of importeur plaats vinden. Onze verkooppartners versturen dus de bestelde artikelen naar het opgegeven afleveradres. Zij maken hierbij veelal gesproken gebruik van reguliere vervoerders als PostNL en DHL. Nadat de order is geplaatst, ontvang u van ons twee e-mails: een automatisch gegenereerde orderbevestiging en een mail waarin wij u laten weten welke vervoerder het pakket zal komen afleveren.

Bent u op het aflevertijdstip niet in de gelegenheid de goederen in ontvangst te nemen? Dan kan de vervoerder het pakket afgeven bij de buren of naar het dichtstbijzijnde DHL- of PostNL-punt brengen. U ontvangt in dat geval een kaartje in uw brievenbus met een niet-thuis code. Met deze code kunt u via track & trace zien waar u het pakket kunt afhalen.

DHL geeft aan na een onsuccesvolle afleverpoging het pakket een dag later naar een DHL-servicepunt te brengen. Mocht u liever willen dat het pakket nogmaals bij u thuis of bij uw buren aangeboden zal worden, dan kunt u dat diezelfde dag tot 23:59 via de track & trace code doorgeven. Klik hier om naar de informatie op de website van DHL te gaan.

PostNL geeft via een persbericht aan het pakket één keer aan te zullen bieden en daarna gelijk naar een PostNL-punt te brengen.

Verzendkosten:

Verzending naar Nederland en België is gratis bij een ordergrootte vanaf €75. Onder €75 berekenen wij €7,50 aan verzendkosten.